Onze fractie

Een team met verschillende expertises en kwaliteiten, klaar om Beekdaelen een mooie plek te laten zijn om te wonen, werken en recreëren.

Lijst 1
Nr. 1 Fons Heuts, Nuth

Wij gaan het vertrouwen van de burgers in de politiek terugwinnen door met U in gesprek te gaan en gezamenlijk tot oplossingen te komen over de inrichting van de gemeente.

Lijst 1
Nr. 2 Henk Reijnders, Hulsberg

Ruim 8 jaar ervaring in de gemeenteraad, mijn stijl is direct, open, analytisch, daadkrachtig, probleemoplossend, gedreven, humoristisch, loyaal en gedurfd. Mijn visie is "kom achter het bureau vandaan en ga naar de mensen toe". Mijn slogan is : niet denken in problemen maar in oplossingen !

 

 

Nr. 3 Harry van de Laar, Vaesrade-Nuth

Beroepsmatig heb ik samen met mijn 2 zonen een fysiotherapie-praktijk in Vaesrade. Sinds 8 jaar ben ik raadslid in Nuth, de laatste jaren ben ik fractievoorzitter van Burger Belangen Nuth, dat nu met 3 andere partijen is samengegaan tot Beekdaelen Lokaal. Ik heb veel zin en energie om samen met U als burger aan de slag te gaan in onze nieuwe en mooie gemeente Beekdaelen, om er samen met U ONS BEEKDAELEN van te maken. Mag ik rekenen op uw voorkeurstem, zodat ik daadwerkelijk aan de slag kan gaan.

 

 

 

Nr. 4 Marjo Bachaus, Vaesrade-Nuth

Sinds 5 jaar volg ik de politiek in Nuth op de voet, gedurende deze periode heb ik geleerd hoe het wel en hoe het niet moet, samen met U en Beekdaelen Lokaal wil ik graag een mooie start maken en Beekdaelen laten uitgroeien tot een gemeente waar iedere inwoner zich thuis voelt.

Nr. 5 Jean Joosten, Merkelbeek

Mag ik mij even aan U voorstellen?

Geboren en getogen in Amstenrade. Huidige prins carnaval én schutterskoning van Amstenrade. Lid, voormalig sponsor en oud-bestuurslid van Voetbalvereniging Amstenrade en voorvechter voor behoud in de kern. Nog even 49 lentes jong en bruisend van energie. Inmiddels woon ik 13 jaar in Merkelbeek en heb ik ook voor dit dorp een zwak ontwikkeld. Ik werk als Bid writer voor een organisatie actief in de internationale ontwikkelingshulp en doe dat inmiddels alweer zo'n 16 jaar.

Drijfveer: De gemeente is van en voor de inwoners! Zij bepalen wat er gebeurt, de gemeente bepaalt niet voor haar inwoners. Ik sta voor nieuw elan en een verandering van de traditionele lokale politiek.

Nr. 6 Roy Blijlevens, Hulsberg

Een aantal jaar geleden politiek wakker geschud door Fons Heuts, heb ik destijds besloten me actiever bezig te houden met hetgeen steeds belangrijker wordt, je omgeving en alles wat daarin belangrijk is. Of dat nu de tennisclub  of de buurtvereniging is,  je persoonlijke bouwplannen of de meestal ambtelijke ergernissen die af en toe de kop opsteken.

Klagen is makkelijk,  je inzetten om dingen te  veranderen is moeilijker dan je denkt. Samen met mijn  partijgenoten van het  recent opgerichte Beekdaelen Lokaal gaan we vol enthousiasme aan de slag om de komende  jaren niet alleen uw  wensen  te verwezenlijken maar ook  om van  Beekdaelen een gemeente te maken waar het voor iedereen  “ goed toeven is ……”.

Extra aandacht zal ik schenken om van onze nieuwe gemeente net zoals Nuth dat nu is opnieuw een “paardengemeente” te maken.

Nr. 7 Marco Meijer, Vaesrade-Nuth

54 jaar, opgegroeid in het mooie Oirsbeek, na vele buitenlandse omzwervingen voor werk, 20 jaar geleden geland in het pittoreske Vaesrade, Nu wil ik de kans grijpen,  om samen met u Beekdaelen vorm te geven en onze werk en leefomgeving op een zo zo goed mogelijke wijze in te richten. Voorzieningenbehoud in de kernen vormen mijn speerpunt en drive.

 

 

Nr. 8 Annie Goossens, Schimmert

Mijn doel is om kort bij de burger te staan en misstanden aan te kaarten bij de gemeente. Ook de jeugd- en ouderenzorg staan bij mij hoog in het vaandel, daarnaast moeten we de buitengebieden niet vergeten, zeker niet nu we een grensgemeente worden. Criminaliteit dient zo effectief mogelijk bestreden te worden.

 

nr. 9 Harrie Geurten, Amstenrade

Ik ben zowel maatschappelijk als in het verenigingsleven betrokken, ik geloof in de kracht van de Kern als het om leefbaarheid gaat, het is de Kern die het doet !

nr. 10 Funs Pluijmaekers, Hulsberg

Ik ben woonachtig in Hulsberg en sinds 37 jaar politiek actief in de gemeente Nuth, waarvan o.a. 14 jaar als raadslid en 8 jaar, tot en met heden, als wethouder. Graag wil ik nog één periode als raadslid meemaken in de nieuwe gemeente Beekdaelen. Mijn motto is : Goed leven in een veilige gemeente Beekdaelen !  Met uw voorkeurstem ga ik deel uitmaken van de raad van Beekdaelen. Mag ik op uw stem rekenen ?

 

De complete kieslijst

Nr. 11 : Rick Meerveld, Oirsbeek

Nr. 12 : Margriet Timmers, Schimmert

Nr. 13 : Melani van Vlodrop, Oirsbeek

Nr. 14 : Harry Bakker, Nuth (huidige Wethouder)

Nr. 15 : Jan Moonen, Nuth

Nr. 16 : Mark Liedekerken, Hulsberg

Nr. 17 : Claudia Dooijeweerd, Wijnandsrade

Nr. 18 : Djula Kantic, Nuth

Nr. 19 : Leon Rajh, Hulsberg

Nr. 20 : Wilfred van den Hout, Vaesrade-Nuth

Nr. 21 : Michel Vromen, Hillensberg

Nr. 22 : Joep Limpens, Hulsberg

Nr. 35 Jack Jetten, Wijnandsrade

Als raadslid van Groot Nuth jaren politiek actief
Als lijstduwer voor Beekdaelen Lokaal collectief
Werk ik aan uw belangen creatief en positief
En uw stem op mij blijft zeker weten effectief

De complete kieslijst

Nr. 23 : Herman Palm, Nuth

Nr. 24 :  Eric Nafzger, Schinnen

Nr. 25 :  Frans Hegger, Nuth

Nr. 26 : Victor Sanchez, Nuth

Nr. 27 : Jack van Donselaar, Hulsberg

Nr. 28 : Yvanka Wijermans, Hulsberg

Nr. 29 :  Kevin Slosser, Oirsbeek

Nr. 30 : Hans Heijnen, Hulsberg

Nr. 31 : Egbert Boersma, Hulsberg

Nr. 32 : Patricia van den Hout, Vaesrade-Nuth

Nr. 33 : Joost de Vries, Treebeek-Brunssum

Nr. 34 : Aaron Poels,Vaesrade-Nuth